Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Мешканців Львівщини, які чинили розбої на Волині, затримали

Двоє мешканців Львівської області 36-ти та 35-ти років у січні цього року проникли у квартиру 56-річної мешканки Володимира-Волинського, де скоїли грабіж та розбій

24 січня до володимир-волинських поліцейських надійшла заява від 56-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що двоє невідомих чоловіків, шляхом підбору ключа проникли в її квартиру звідки мали намір викрасти гроші. Несподівано для злочинців додому повернувся її син. Незважаючи на це, зловмисники продовжили свій злочинний умисел – відкрито викрали гроші та втекли.



Під час затримання поліцейські вилучили у них пристрої для відкриття дверних замків та предмет, схожий на пістолет.



Під час проведення досудового розслідування слідчі встановили, що цього ж дня 36-річний мешканець Львівської області, перебуваючи у помешканні потерпілої, предметом схожим на пістолет, погрожував її неповнолітньому синові, з метою заволодіння його майном, а саме грошима та акумуляторною батареєю до мобільного телефону.


У кінці березня оперативники сектору кримінальної поліції затримали зловмисників у місті Володимирі-Волинському. Під час затримання поліцейські вилучили у них пристрої для відкриття дверних замків та предмет, схожий на пістолет. До слова, обоє затриманих уже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.


Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Нині правоохоронці встановлюють причетність затриманих  до скоєння інших злочинів, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel