Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Кабмін сьогодні затвердить порядок вилучення з обігу російських книг

Кабмін затвердить порядок вилучення з обігу видавничої продукції, яка має походження, виготовлена або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України і поширюється на території України без відповідного дозволу

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на сайт Кабміну.


Кабмін розгляне проекти закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо надання відпустки усиновлювачам у разі усиновлення дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, та про ратифікацію конвенції з Мальтою про уникнення подвійного оподаткування.



Також уряд має намір схвалити міжурядову угоду з Грузією про організацію прямого міжнародного залізнично-поромного сполучення через порти України і Грузії.



Кабмін також затвердить порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку заходів щодо залучення до роботи членів малозабезпечених сімей і внутрішньо переміщених осіб в умовах експерименту, і порядок надання статусу дитини, яка постраждала в результаті військових дій і збройних конфліктів.


Урядом буде створено Національну раду з питань розвитку науки і технологій та схвалено концепції державних соціальних програм забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року та Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2021 року.
Крім того, Кабмін займеться затвердженням плану заходів з підготовки та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018.


Також уряд має намір схвалити міжурядову угоду з Грузією про організацію прямого міжнародного залізнично-поромного сполучення через порти України і Грузії.


На засіданні планується затвердити новий склад наглядової ради Державної іпотечної установи та створити громадську раду при Національному агентстві із запобігання корупції та затвердити її склад.


Також Кабмін має намір узгодити перелік земельних ділянок, що належать до земель оборони, на яких планується будівництво житла для військовослужбовців Служби зовнішньої розвідки і членів їх сімей.


Крім цього, будуть розглянуті питання про оформлення довгострокових віз для в'їзду в Україну громадянам Угорщини і про впорядкування внутрішньодержавних процедур щодо звільнення від податків, митних і інших зборів проектів, що фінансуються Організацією Північноатлантичного договору (НАТО).

Telegram Channel