Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Камінь-Каширські школярі на день перевтілилися у лісівників

З початком весни працівники ДП “Камінь-Каширськагроліс” активно займаються залісненням місцевих лісів. За цей час охоронці "зелених легень" зуміли покрити насадженнями площу на 116 гектарах

Олександр ПРИЙМАК


Днями допомогти їм у такій непростій і досить відповідальній справі зголосилися учні дев’ятих-десятих класів НВК №1 м.Каменя-Кашмрського. Юнаки із задоволенням, а почасти з азартом взялися до справи, тож усього за кілька годин спільно із лісівниками засадили молодими деревцями півтора гектари в урочищі “Силікатне”, що належить до Полицівського лісництва. 



Усього за кілька годин спільно із лісівниками засадили молодими деревцями півтора гектари в урочищі “Силікатне”



Як розповів головний лісничий ДП “Камінь-Каширськагроліс” Володимир Корецький, такі акції в нашому районі є досить частими, вони завжди згуртовують велику кількість активістів. 
 – Той факт, що лісокультурні роботи не проходять повз увагу громадськості та місцевого населення, дає підстави стверджувати, що люди цінують нелегку і відповідальну працю лісівників, – зазначив він. 
Додамо, що зовсім нещодавно шкільна молодь цього навчально-виховного комплексу брала участь у генеральному прибиранні згаданого урочища. 
Загалом, протягом березня наші лісові угіддя поповнилися 560 тисячами саджанців сосни, 6 тисячами саджанців модрини, 13 тисячами -- ялини, а також 2 тисячами вільхи. 

Telegram Channel