Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Хочете побачити катальпу бігнонієвидну? Йдіть на Дубнівську!

Волинь-нова

Хочете побачити катальпу бігнонієвидну? Йдіть на Дубнівську!

Луцька вулиця поповнилася новими зеленими насадженнями

Тепла весняна погода у Луцьку сприяє проведенню різноманітних екологічних заходів. До участі у них долучаються представники влади, громадських організацій, комунальних підприємств та закладів, інформує сайт Луцької міськради.



Менш ніж за годину вздовж вулиці Дубнівської з'явилися 50 нових дерев катальпи бігнонієвидної та 45 кущів спіреї Вангутта, а також 15 нових дерев ялини колючої.



Вчора у Луцьку на вулиці Дубнівській працівники КП “Луцькводоканал”, ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” посадили більше сотні нових дерев та кущів. До озеленення вулиці Дубнівської долучилися й депутати міської ради Олександр Кравченко та Віктор Ящук, а також працівники й вихованці ДНЗ №15 та Луцького НВК “Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів-правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою”.


Захід відбувся в рамках екологічної акції “Зробимо наше місто чистим”, що має на меті збільшення загальної кількості зелених насаджень, парків та скверів, аби жителі Луцька дихали чистим повітрям.


Завдяки старанням та завзятості учасників акції, менш ніж за годину вздовж вулиці Дубнівської з'явилися 50 нових дерев катальпи бігнонієвидної та 45 кущів спіреї Вангутта, а також 15 нових дерев ялини колючої. 

Telegram Channel