Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

У Полтаві в сутичках між представникам забудовника й активістами постраждало троє людей

Біля арки, по вулиці Соборності, 37, близько 19:00, зібралися на мітинг спочатку до 50 осіб, а потім кількість мітингувальників зросла приблизно до понад 300 осіб

Захід розпочався мирно. Люди стояли з плакатами та словесно виказували невдоволення. В один із моментів між представниками приватної охоронної фірми та протестувальниками раптово виникла бійка.



Одна людина має ножове поранення, ще одна - ушкодження голови (ймовірно, від удару дерев'яною палицею), травмовано патрульного поліцейського (удари в обличчя, ймовірно, перелом носа).



Про це Цензор.НЕТ повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.


У повідомленні зазначено: "Унаслідок сутички постраждали троє осіб. Одна людина має ножове поранення, ще одна - ушкодження голови (ймовірно, від удару дерев'яною палицею), травмовано патрульного поліцейського (удари в обличчя, ймовірно, перелом носа). Усіх трьох доставили каретами швидкої допомоги до місцевих лікарень. Тяжкість завданих тілесних ушкоджень з'ясовують лікарі.


З метою недопущення ескалації конфлікту, в ситуацію втрутилися працівники поліції. Вони розмежували конфліктуючі сторони і продовжують нести службу на місці події. Зі сторонами конфлікту проводилися перемовини щодо припинення радикальних дій, які загрожують життю і здоров'ю оточуючих громадян. На даний момент активного протистояння немає.


Поліцією загалом затримано 8 найбільш активних осіб з обох сторін. Наразі особи цих людей встановлюються та встановлюються всі обставини правопорушення. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.".

Telegram Channel