Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

З’явилися подробиці жахливого вбивства на Горохівщині

Життя жінки обірвалость у День народження

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Як ми повідомляли, жителів села Терешківці Горохівського району жахнула трагічна новина: раптово померла їх односельчанка. Надії виповнилося 49 років і вона проживала зі своїм співмешканцем, старшим від неї на 21 рік. У цій сім’ї було по-різному. Як і годиться, тепер люди згадають покійну добрими словами, бо була беручкою до роботи і доброзичливою жінкою, але було, що дні минали в хмільному чаркуванні.



Надії виповнилося 49 років і вона проживала зі своїм співмешканцем, старшим від неї на 21 рік.



День народження теж не відбувся без спиртного, а закінчився скандалом. За попередніми даними, сварка виникла через дрібницю. У селі всі знають, що у Віктора дуже поганий зір, а того вечора Надія зломила його окуляри і після словесної перепалки стала жертвою жорстокого побиття. Подейкують, що у сварці хваталася за сокиру і ще цим ще більше розпалювала чоловічу злість і він став бити її дерев’яним дрином.


Після екзекуції спати полягали, наче нічого й не було. Віктор іще  допоміг Надії лягти у ліжко,  а вранці, 6 квітня,  не добудився її. З цим і прийшов, як мовиться, сам не свій,  близько 8.00 години до Терешківцівського сільського голови Тамари Войтович, яка зателефонувала у поліцію.


На місце події оперативно виїхали начальник Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Сергій Поторась, заступники начальника – начальник слідчого сектора Володимир Семенюк і начальник патрульної поліції Артур Жишко, судмедексперт Горохівського міжрайонного відділення Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи Віктор Кифорук, який встановив, що смерть наступила внаслідок множинних тілесних ушкоджень. Її могла б зупинити надано вчасно медична допомога, але…


За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження (ч.1 ст 115 КК України). 70-річного Віктора було затримано за підозрою. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Telegram Channel