Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

За три місяці плата за землю збагатила місцеві бюджети луцьких громад більш як на 31 мільйон гривень

За січень – березень поточного року надходження плати за землю від платників що перебувають на обліку у Луцькій ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області склали 31,4 мільйона гривень. Юридичними особами сплачено 28,2 мільйона гривень, решта – 3,2 мільйона гривень фізичними особами

Про це повідомила начальник Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Світлана Сава, йдеться на сайті Луцької міськради.



У місцевий бюджет Луцька сплачено 23,0 млн грн плати за землю, місцеві скарбниці Луцького району отримали 3,9 млн грн, Ківерцівського району – 2,6 млн грн та Рожищенського району – 1,9 млн грн цього податку.



Зокрема, у місцевий бюджет м. Луцька сплачено 23,0 мільйона гривень плати за землю, місцеві скарбниці Луцького району отримали 3,9 мільйона гривень, Ківерцівського району – 2,6 мільйона гривень та Рожищенського району – 1,9 мільйона гривень цього податку.


«Плата за землю посідає третє місце за обсягами надходжень до місцевих скарбниць, тому, легалізація земельних відносин – один із напрямків нашої спільної з місцевими органами влади роботи», - підкреслила Світлана Сава.


Нагадаємо, що з 21 березня 2017 року (дня опублікування в «Офіційному віснику України» наказу Міністерства фінансів України від 23.01.2017р. № 9) набрала чинності нова редакція форми Податкової декларації з плати за землю, із змінами, внесеними вказаним наказом.

Telegram Channel