Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Києві запобігли вбивству екс-віце-прем’єра Молдови

Волинь-нова

У Києві запобігли вбивству екс-віце-прем’єра Молдови

Реалізували операцію спільно з МВС сусідньої держави

У Києві запобігли скоєнню замовного вбивства колишнього віце-прем'єра Молдови – Аваков Одночасно в місті Кишинів пройшла операція по затриманню виконавців злочину.



Українські правоохоронці запобігли скоєнню замовного вбивства колишнього віце-прем'єра Молдови.



Українські правоохоронці запобігли скоєнню замовного вбивства колишнього віце-прем'єра Молдови. Як повідомляє УНІАН, про це сьогодні, 7 квітня, під час брифінгу в Харкові заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.


«О 14.00 ми реалізували операцію спільно з МВС Молдови по запобіганню замовного вбивства колишнього віце-прем'єра Молдови пана Приходька», – сказав Аваков.


У свою чергу присутній на брифінгу голова Нацполіції України Сергій Князєв додав, що сьогодні в Києві працівники МВС, Генпрокуратури та Держприкордонслужби затримали організатора правопорушення, одночасно в місті Кишинів пройшла операція із затримання виконавців злочину.


«До кінця дня ми очікуємо направлення документів для обрання міри запобіжного заходу», – підкреслив Князєв. Аваков же висловив вдячність уряду Молдови та керівництву МВС Молдови за координацію дій та співпрацю.

Telegram Channel