Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Український фільм став кращим на європейському кінофестивалі

Волинь-нова

Український фільм став кращим на європейському кінофестивалі

Психологічна драма "Стрімголов" українського режисера Марини Степанської стала переможцем в секції Comming Soon New Talents в рамках індустріальної платформи Meeting Point - Vilnius Вільнюського міжнародного кінофестивалю

Про це в Facebook повідомив голова Держкіно Філіп Іллєнко.



Внаслідок свого успіху на Meeting Point - Vilnius стрічка отримає ринковий показ в Каннах.



Крім того, "Стрімголов" - дебютний повнометражний фільм режисера, який поки не представлений на широких екранах.


Внаслідок свого успіху на Meeting Point - Vilnius стрічка отримає ринковий показ в Каннах. Meeting Point - Vilnius є престижним кіноподією Європи в рамках Вільнюського міжнародного кінофестивалю Kino PAVASARIS.


Фільм ще знаходиться в завершальній стадії, але вже отримав першу відзнаку - на Європейському кінофорумі в індустріальній секції "майбутні таланти" в рамках Vilnius International Film Festival ми отримали приз, що означає комерційний показ в Каннах і всіляку підтримку в просуванні картини.


У стрічці йдеться про те, як 27-річні негерої намагаються зробити складний вибір в умовах героїчного часу.


Антон, музикант-вундеркінд, що не впорався з покладеними на нього сподіваннями, повертається додому після двох років навчання в Швейцарії і піврічного лікування алкогольної залежності в психоневрологічному диспансері під Києвом.


Катя, одна з тисяч дівчат, що знімають кімнати в кам'яних джунглях Троєщини і шукаються себе, завтра має летіти в Берлін за "новим життям". Випадкова зустріч змінює все.


В українському прокаті "Стрімголов" вийде вже цього року.


 

Telegram Channel