Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Волинський боєць, що бореться з важкою недугою, відкрив виставку власних картин

Волинь-нова

Волинський боєць, що бореться з важкою недугою, відкрив виставку власних картин

У Луцьку волонтери відкрили виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна» задля збору коштів хворому на рак 21-річному солдату Володимиру Бабію

Днями, боєць був нагороджений народною медаллю "За незламність духу". Це відбулося під час відкриття другої виставки картин на склі "Христос воскрес! Воскресне й Україна!". Про це у соціальній мережі написала волонтерка Валерія Лесюк.  



Благодійна виставка-продаж триватиме до кінця місяця. Тут можна придбати роботу, а кошти будуть використані на боротьбу з онкозахворюванням бійця.



"Картини й справді він малює серцем, незламно. Кожен може їх побачити у Волинська обласна бібліотека для юнацтва", - написала активістка. – Зібралися люди з великої літери - лікарі Майдану Тетяна Білінскі Ірина Захарченко з Києва; дівчинка, яка у своїх 16 була поранена на Майдані; хлопець, який багато років був прикований до інвалідного візка, а сьогодні на ногах; жінка Вікторія Романюк, яка бореться зі страшною хворобою, а свого часу була благодійницею для онкохворих діток. Круговерть безкінечної безкорисної допомоги - відчуття справжнісінького людського щастя, відчувала не тільки я, а й всі присутні сьогодні на виставці".
У Володі попереду ще довге й важке лікування. Але коли нас є так багато, то віра у диво все більше міцніє.
І так хочеться, щоб Бог допоміг одужати усім, хто потребує цього оздоровлення! Усі вони - люди з великої літери! Люди з великим серцем! І мають жити!
Благодійна виставка-продаж триватиме до кінця місяця. Тут можна придбати роботу, а кошти будуть використані на боротьбу з онкозахворюванням бійця. Коли йшов на війну, йому дали довідку, про відмінне здоров’я, а повернувшись з-під Донецького аеропорту через півтори роки дізнався про страшну хворобу. Зараз чоловіком опікуються медики Обласного онкодиспансера.

Telegram Channel