Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Волинську волонтерку нагородили медаллю «За гідність та патріотизм»

Волинь-нова

Волинську волонтерку нагородили медаллю «За гідність та патріотизм»

Інна Голдованська отримала відзнаку від імені народу України

Інна Голдованська – одна з активісток Жіночої сотні Самооборони Майдану Луцька, пізніше – волонтерка відділу «Допомога пораненим учасникам АТО та їх родинам» при Обласному координаційному центрі допомоги учасникам АТО, а з 2015 - керівник Громадської організації «Волинський координаційний центр допомоги учасникам АТО» .



Інна Голдованська – одна з активісток Жіночої сотні Самооборони Майдану Луцька.



За три роки Інна разом з волонтерами координаційного центру провела декілька акцій на яких збирались кошти на операції діток учасників АТО, самих тяжкопоранених бійців з Волині, на ліки та бронежилети. Організовувала збір коштів на потреби бійців , коли було розроблено «Волинський сухпайок» одним з членів Самооборони – Павлом Савчуком, шукала кошти і на цей проект. Ніколи не акцентує на тому, що зробила вона, говорить лише «Ми». Інна здобула репутацію, яка дозволяє їй збирати необхідні кошти на лікування діток учасників АТО чи вже демобілізованих бійців. Про це насвої сторінці у "Фейсбуці" написала Ірина Захарченко.


А те, що за весь період своєї волонтерської діяльності ця чудова дівчина не отримала жодної державної нагороди, лише підкреслює її самопожертву та скромність. У наш нелегкий час багато людей, по духу схожих на Інну , відмовляються від нагороджень з рук керівників держави. Але ж існує такий момент, як всенародна шана. І є нагороди, що вручаються від імені народу України Саме таку вчора і отримала Інна Голдованська, з чим щиро вітають її друзі та побратими. Це медаль "За гідність та патріотизм", якою нагородило волинянку Українське об’єднання "Країна".

Telegram Channel