Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

«Тотальний диктант» з російської мови заблокували тотально

У Києві невідомі заблокували представництво російського Федерального агентства у справах СНД, співвітчизників за кордоном і міжнародного гуманітарного співробітництва, відомого як «Росспівробітництво»

 Про це на своїй сторінці в Facebook написав один із засновників кримськотатарського батальйону "Аскер" Ленур Іслямов, пише «Обозреватель».


«Офіс «Росспівробітництва» в Україні. Так почався «тотальний диктант». Хто не знає: у Москві всі подібні українські офіси давно закриті, закриті навіть бібліотеки", - зазначив він.



Відповідальність за акцію взяла на себе організація Національний корпус "Азов".



Пізніше відповідальність за акцію взяла на себе організація Національний корпус "Азов".


"Центр ворожої культури в Україні, якесь "Представництво Росспівробітництва" ініціювало з'їзд, на якому вранці 8 квітня російські громади повинні були писати "тотальний диктант". А ось до самого написання були залучені представники "бананових республік ЛДНР", після чого їх повинні також визнати "культурними". Активісти Національного Корпусу Київ прийшли під будівлю на вулиці Борисоглібській, де їх вже чекали правоохоронці, щоб зірвати цей захід, що і вийшло успішно!" - йдеться у заяві організації на сторінці в "Вконтакте".


"Це просто створення "руського миру" в Україні. Вони робили все, щоб тут розпалювати ненависть у людей, щоб з вас робити малоросів. Це така ж військова частина, як і "Сбербанк", як "зелені чоловічки" у Криму", - наголосив спікер Національних корпусу Олександр Алфьоров.

Telegram Channel