Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Заробляти на YouTube стане важче

Компанія Google змінила умови партнерської програми

П'ять років тому партнерська програма YouTube стала доступною всім бажаючим. Це дало змогу будь-якому користувачеві зареєструватися, опублікувати відео і відразу ж почати отримувати прибуток з переглядів, розповідає 4PDA.



Google відтепер дозволяє користувачам монетизувати свої відео лише з моменту, коли на каналі набереться 10 000 переглядів.



 У результаті, з'явилася величезна кількість творців відеоконтенту, а YouTube стала найбільшою в світі відеоплатформою. Втім, це спричинило і ряд проблем. Деякі користувачі почали викладати у себе на каналі чужі відео, кліпи та інший контент, отримуючи гроші з переглядів. Щоб цьому запобігти, Google відтепер дозволяє користувачам монетизувати свої відео лише з моменту, коли на каналі набереться 10 000 переглядів. В компанії упевнені, що такої кількості достатньо, щоб зібрати достатньо інформації про канал і дізнатися, чи є опублікований на ньому контент легальним.

«Через кілька тижнів ми додамо процес перевірки для нових авторів, які подають заявку на участь в партнерській програмі YouTube. Після того, як користувач набере на своєму каналі 10 000 переглядів, ми проаналізуємо їх дії на дотримання наших правил. Якщо все буде добре, ми переведемо цей канал на YPP і почнемо показ рекламних оголошень на їх контенті. Нові правила допоможуть дадуть змогу отримувати виручку тільки тіим, хто грає за правилами», - повідомив Аріель Бардін, віце-президент YouTube з управління продуктами. 

Telegram Channel