Курси НБУ $ 39.30 € 42.31

Волинський сутенер озброївшись електрошокером намагався відібрати у киянки мобільний

Зловмисник діяв разом зі спільником

До Шевченківського управління поліції із заявою звернулася місцева мешканка із повідомленням про те, що у неї двоє незнайомців із застосуванням електрошокера намагалися забрати мобільний телефон, який вона хотіла продати, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.



У ході проведення оперативно-пошукових заходів працівники поліції швидко встановили осіб, причетних до злочину, та затримали їх.



У ході проведення оперативно-пошукових заходів працівники поліції швидко встановили осіб, причетних до злочину, та затримали їх. Ними виявилися 35-річний раніше неодноразово судимий за грабежі киянин і 44-річний уродженець Волинської області, який був раніше судимий за сутенерство та торгівлю людьми.


Товариші пояснили: через мережу Інтернет вони знайшли дівчину, яка продавала мобільний телефон, і домовилися з нею про зустріч.


Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні вищезазначеного кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає до 10-ти років ув’язнення.

Telegram Channel