Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

У Швеції назвали ім'я виконавця теракту в Стокгольмі

Теракт в Стокгольмі здійснив виходець з Узбекистану Рахмат Акілов


Ймовірному виконавцю теракту в центрі Стокгольма Акілову 39 років, раніше він просив про притулок у Швеції, проте отримав відмову від місцевої влади.



Теракт в Стокгольмі 7 квітня 2017 року, в результаті якого загинули чотири людини і 15 отримали поранення, ймовірно, скоїв виходець з Узбекистану Рахмат Акілов, повідомляє РБК-Україна з посиланням на шведську газету Expressen.


Повідомляється, що затриманому ймовірному виконавцю теракту в центрі Стокгольма Акілову 39 років, раніше він просив про притулок у Швеції, проте отримав відмову від місцевої влади. У лютому цього року його оголосили в розшук у зв'язку з тим, що він переховувався від депортації.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підозрюваний у скоєнні теракту в Стокгольмі був прихильником терористичної організації "Ісламська держава".


Зазначимо, теракт в Стокгольмі стався минулої п'ятниці. Викрадена вантажівка пивоварної компанії Spendrups скоїла наїзд на людей на вулиці Дроттнінггатан в центрі столиці Швеції, проїхавши близько 500 метрів. Місцеві правоохоронці затримали трьох осіб за підозрою в причетності до теракту, в тому числі ймовірного виконавця - 39-річного вихідця з Узбекистану.

Telegram Channel