Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

«Кулібін» з Луцька незаконно розкодовував телепрограми. Тепер секретами поділиться із суддями

Луцька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинене 49-річним лучанином несанкціоноване втручання в роботу мереж електрозв’язку

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині



Встановив системи супутникового телебачення для перегляду кодованих телевізійних програм пакету «НТВ-Плюс» в квартирах двох мешканців обласного центру Волині



Упродовж жовтня-грудня 2016 року чоловік встановив системи супутникового телебачення для перегляду кодованих телевізійних програм пакету «НТВ-Плюс» в квартирах двох мешканців обласного центру Волині, встановивши при цьому нестандартне програмне забезпечення, яке дозволяє здійснити перегляд кодованих телевізійних програм без платної картки доступу ТОВ «Нові телевізійні технології».
Таким чином було здійснено несанкціоноване втручання в роботу багатоканальної супутникової телемережі, правовласником якої є підприємство.
Лучанина обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 361 КК України, і в скорому часі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Telegram Channel