Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Діє підакцизний «спецназ»

Підприємці, котрі пропонують споживачеві горілчаний та тютюновий товар, не завжди дбають про придбання ліцензії, легалізацію найманих працівників та сплату податку на нерухоме майно

Роксолана ВИШНЕВИЧ


При Нововолинському міському виконавчому комітеті створена спеціальна робоча група, яка здійснює обстеження місць реалізації підакцизної продукції. Її очолює заступник міського голови Олександр Громик.



Нововолинські підприємці після перевірки членами робочої групи подали відомості у податкову інспекцію про прийняття на роботу 19 чоловік.



Два тижні діяльності цієї групи засвідчили, що підприємці, котрі пропонують споживачеві горілчаний та тютюновий товар, не завжди дбають про придбання ліцензії, легалізацію найманих працівників та сплату податку на нерухоме майно. Вже проведено 38 обстежень місць торгівлі згаданим крамом, за результатами яких виявлені порушення щодо офіційного трудовлаштування працівників. Нововолинські підприємці після перевірки членами робочої групи подали відомості у  податкову інспекцію про прийняття на роботу 19 чоловік.


Також за виявленими фактами незаконної торгівлі алкогольними напоями працівники Нововолинської поліції склали протоколи, а матеріали направили в Головне управління ДФС у Волинській області  для відповідного реагування. Заступник міського голови Олександр Громик наголосив, що робота у цьому напрямку продовжується.

Telegram Channel