Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували 39-річного чоловіка

Волинь-нова

На Волині під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували 39-річного чоловіка

11 квітня о 23:52 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку, розташованого у мікрорйоні Шахтарському, що у місті Нововолинську

Телефонували небайдужі сусіди, які відчувши різкий запах диму терміново викликали рятувальників, а також повідомили, що у помешканні перебуває 39-річний чоловік.



 На балконі знаходився чоловік, який потребував допомоги.



За вказаною адресою виїхали два відділення 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська (на фото). По прибуттю до місця події вогнеборці побачили, що на балконі знаходився чоловік, який потребував допомоги. Друге відділення рятувальників, одягнувши апарати для захисту органів дихання, вирушили у задимлену квартиру для локалізації і ліквідації пожежі. А начальник караулу Андрій Момот та старший пожежний Віктор Корнійчук піднялися по висувній трьохколінній драбині на балкон третього поверху і провели евакуацію власника квартири. Після чого передали врятованого чоловіка бригаді швидкої медичної допомоги.
39-річний чоловік госпіталізований до Нововолинської міської лікарні з діагнозом отруєння продуктами горіння.
Локалізація пожежі відбулася о 00:23, ліквідація о 00:37. Вогонь устиг знищити лише диван і речі домашнього вжитку та пошкодити кухню з вхідними дверима.
Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем власника квартири, повідомляє УДСНС України у Волинській області.

Telegram Channel