Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

В українському МЗС допускають, що зустріч Порошенка з Трампом відбудеться вже найближчим часом

Також розраховують на зустріч з американським міністром оборони

Перший заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко допускає зустріч Президента Петра Порошенка з Президентом США Дональдом Трампом найближчим часом. Про це він сказав в інтерв'ю Українським Новинам.


«Не будемо розкривати всі наші плани, але я не здивуюся, якщо глава держави здійснить візит, під час якого відбудуться такі зустрічі. Ми над цим працюємо», – сказав Пристайко.



Не варто акцентувати увагу, відбудеться зустріч Порошенка з Трампом до чи після зустрічі Президента США з Президентом Росії Путіним.



Він додав, що не варто акцентувати увагу, відбудеться зустріч Порошенка з Трампом до чи після зустрічі Президента США з Президентом Росії Володимиром Путіним.


«Здається, що це питання хвилює багатьох людей. Як на мене, це досить спрощений підхід», – підкреслив він.


Пристайко додав, що Україні були важливі зустрічі з державним секретарем Рексом Тіллерсоном і з радником Президента США з національної безпеки Гербертом Макмастером, які вже відбулися.


«Ми зацікавлені у зустрічі з міністром оборони, вона також запланована. Ну і в результаті з Президентом (США), безумовно, теж», – підсумував він.


Як повідомляли Українські Новини, 11 березня Тіллерсон напередодні свого візиту в Москву запевнив Порошенка в недопущенні домовленостей про вирішення ситуації в Сирії ціною нехтування вирішення ситуації в Україні.

Telegram Channel