Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Пливе Бугом човен – контрабандних цигарок повен

Волинь-нова

Пливе Бугом човен – контрабандних цигарок повен

На Волині вкотре5 виявили контрабанду цигарок

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії зі прикордонними службами суміжних країн продовжує вживати системні заходи щодо протидії злочинним проявам на державному кордоні.



Під час моніторингу державного кордону України на катері по річці Західний Буг виявили на береговій відмілині з польської сторони транспортний засіб.



Так учора, на українсько-польському кордоні в результаті взаємодії з польськими колегами було припинено чергову спробу незаконного переміщення підакцизних товарів.


Прикордонники відділу «Рівне» Луцького загону під час моніторингу державного кордону України на катері по річці Західний Буг виявили на береговій відмілині з польської сторони транспортний засіб. Негайний обмін оперативною інформацією та організовані спільні пошукові заходи з обох сторін дали змогу припинити незаконне переправлення тютюнових виробів через кордон.


Загалом було виявлено 34 ящики цигарок «NZ» та «Комплімент» без акцизних марок, а також гумовий човен, який використовувався для переміщення контрабанди.

Telegram Channel