Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Горохівчани громадою рятують 15-річного хлопця

Волинь-нова

Горохівчани громадою рятують 15-річного хлопця

На операцію потрібні величезні 120 000 гривень

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Цієї неділі, перш ніж звершити обряд освячення верби, декан Горохівського деканату, настоятель Свято-Вознесенського храму міста Горохів отець Андрій Сидор виголосив прохання тата і бабусі горохівчанина Василя Рекрута, у хаті яких оселилася біда.



Ця сума є надзвичайно великою для сім’ї з дуже мізерними статками і нелегкою долею.



15-річний Василь потерпає від важкої хвороби хребта і вже переніс складну операцію у столичній клініці. Після Великодня  хлопця необхідно оперувати вдруге, а хірургічне втручання вартуватиме більше 120000 гривень.  Ця сума є надзвичайно великою для сім’ї з дуже мізерними статками і нелегкою долею.


Милосердні парафіяни храму, як завжди, зголосилися зробити  молитвами і пожертвами угодну Богові справу, після якої з почуттям виконаного обов’язку людяності раділи освяченню вербових гілочок отцем Андрієм Сидором і отцем Валерієм Братунем (на світлині вгорі).



У отця Андрія Сидора дізналася, що цього ж дня родині на його лікування парафіяни храму передали 7000 гривень.  Пожертву задля одужання молодої людини може зробити кожен. При вході у церкву встановлено скриньку.


Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel