Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Електромобіль спалили чи сам згорів?

Поліцейські з’ясовують, чи авто першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського у вівторок вдосвіта зайнялося через електропроводку, а чи його підпалили

Левко ЗАБРІДНИЙ


Пожежа на Вербовій, 101 у Рівному, де живе родина Приварських, виникла близько 4-ї години ранку у вівторок, 11 квітня. Електромобіль «Renault Zoe», який офіційно зареєстрований на дружину-підприємницю Юрія Приварського Наталію, був припаркований поруч із будинком і стояв уночі «на зарядці».



Ціна на такі електрокари в Україні – від 25 тисяч доларів. 



Чому загорівся, поки невідомо. На пожежу виїхали дві автоцистерни та 10 рятувальників. Коли прибули, авто вже практично згоріло. Пожежники лише встигли погасити вогонь, доки той не перекинувся на двоповерхову оселю чиновника.
Електромобіль був 2013 року випуску, але офіційно у власності родини – з минулого року. Ціна на такі електрокари в Україні – від 25 тисяч доларів. Пан Приварський розповів, що авто не було застраховане, хоча офіційно – це єдиний транспортний засіб, котрим володіла родина.
Зазначимо, що торік Юрій Приварський, який на посаді першого заступника — з 2014 року і вже «пережив» двох голів ОДА, мав 197,9 тисячі гривень зарплати, а його дружина – понад 310 тисяч гривень доходів від підприємництва. Пан Приварський задекларував, що Наталія тримає 140 тисяч гривень готівки та 180 тисяч гривень на банківських рахунках.

Telegram Channel