Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Нарешті почали ремонтували зруйновану дорогу на Нововолинськ

Працівники Служби автомобільних доріг краю розпочали ямковий ремонт Нововолинського відрізку шосе “Ковель – Жовква”. Майже вся траса – в аварійному стані. Дорожники «латають» найнебезпечніші для руху місця

Чимало нарікань викликає у водіїв незадовільний стан нововолинського відрізку дороги “Ковель-Жовква”. Асфальтне покриття зруйнуване. Залатати дірки взялися ремонтні бригади із Ковеля і Володимира-Волинського.
Як розповів майстер Ковельського шляхо-будівельного управління №63 Юрій Нішта,  роботи багато.



Служба автомобільних доріг області планує наступного року капітальний ремонт траси “Володимир-Волинський – Нововолинськ”



– Потрібно зачистити «кільце» від існуючого дорожнього покриття, від сміття, від бруду. Ми вчора виконували роботу і зараз забезпечуємо промивку бітумною емульсією – це в’яжучі матеріали для дороги, – розповів Юрій Нішта.
Про аварійний стан шосе неодноразово інформували керівництво області, наголошує заступник Нововолинського міського голови Володимир Рожелюк.
– За наполяганням міського голови, а він безпосередньо звертався до губернатора Володимира Петровича і до керівника Служби доріг Протолюка Анатолія Петровича, є результат і пішов рух. Правда, не суцільний ремонт, як ми цього хотіли, а ямковий. Уже 500 квадратів поклали. Надіємось, що тих коштів, які заклали, вистачить зробити ремонт в межах міста і пройти до Володимира, – каже Володимир Рожелюк.
До слова, Служба автомобільних доріг області планує наступного року капітальний ремонт траси “Володимир-Волинський – Нововолинськ”, повідомляє Волинська регіональна дирекція Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Telegram Channel