Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На Волині за розбійний напад затримано громадянина Грузії

У кінці березня зловмисник разом із двома спільниками проник до будинку 53-річної жительки Іваничівського району

Розбійники заклеїли потерпілій рот скотчем, закрили її в туалеті та викрали із сейфа понад 1 млн. грн. і ювелірні вироби. Поліцейські затримали за підозрою в скоєнні злочину, передбачено ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України 37-річного громадянина Республіки Грузія. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. У рамках проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 37-річний громадянин Республіки Грузія, котрий мешкав у місті Кропивницький.



Розбійники заклеїли потерпілій рот скотчем, закрили її в туалеті та викрали із сейфа понад 1 млн. грн. і ювелірні вироби.



«Зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.
Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших учасників скоєння злочину. Триває досудове розслідування, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel