Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ГОСТЮВАННЯ ЗАКІНЧИЛОСЬ ТРАГІЧНО

Близько четвертої години ранку сталась пожежа у двокімнатній квартирі на третьому поверсі житлового будинку на вулиці Відродження у місті Ковелі...

Близько четвертої години ранку сталась пожежа у двокімнатній квартирі на третьому поверсі житлового будинку на вулиці Відродження у місті Ковелі. Вогонь повністю охопив помешкання і почав підніматися вище — на четвертий та п’ятий поверхи. Серед мешканців багатоповерхівки почалася велика паніка. Пожежники, які оперативно прибули на місце пригоди, прийняли рішення в першу чергу рятувати людей. До речі, одна жінка отруїлася чадним газом, і медикам довелось рятувати її життя.
Під час гасіння пожежі знадобилися додаткові автоцистерни з водою, тому було задіяно транспорт пожежного підрозділу, який розташований на заводі “Ковельсільмаш”. За словами інспектора держпожежнагляду СДПЧ-4 міста Ковеля Олександра Шмідта, через те, що електрощит знаходився всередині палаючої квартири, важко було знеструмити помешкання. В цьому пожежникам допомагали енергетики. І без того ризикована робота ускладнювалась тим, що спецзахист не витримував надзвичайно високої температури у палаючій квартирі — майже 350 градусів. Завдяки мужності та професіоналізму ковельських пожежників вогняну стихію було ліквідовано.
Коли полум’я загасили, в одній з кімнат було виявлено труп 30-річного Івана Мирончука, який віднедавна проживав у Ковелі і гостював якраз у свого товариша. Пожежа, за попередніми висновками, виникла через недопалок.
Ярослав ГАВРИЛЮК.
Telegram Channel