Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Рівненський «Верес» здобуває перемогу і повертає собі другу сходинку (відео)

Щоправда, найближчий переслідувач – чернігівська «Десна» – має матч «у запасі»

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


«Верес» (Рівне) – «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – 4:2 (1:0 – Руслан Степанюк, 16 хв.; 2:0 – Руслан Степанюк, 27 хв.; 3:0 – Сергій Борзенко, 34 хв.; 4:0 – Ростислав Волошинович, 71 хв.; 4:1 – Сергій Панасенко, 73 хв.; 4:2 – Олексій Мойсеєнко, 83 хв. (з пенальті))


Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 25 тур. 14 квітня. Рівне. Стадіон «Авангард».



Вдруге поспіль дублем відзначився Руслан Степанюк. Таким чином на його рахунку 19 забитих м’ячів – це кращий результат у складі рівнян за всі роки Незалежності!!!



Рвненський «Верес» здобуває другу поспіль перемогу і щонайменше до завтра обходить чернігівську «Десну» у боротьбі за другу сходинку(«Десна» гратиме свій матч з «Колосом» завтра).


Вдруге поспіль дублем відзначився Руслан Степанюк. Таким чином на його рахунку 19 забитих м’ячів – це кращий результат у складі рівнян за всі роки Незалежності!!! Потім ще по разу відзначилися Сергій Борзенко та Ростислав Волошинович.


Щоправда, повівши 4:0, «Верес» двічі пропустив.


Нагадаємо, що матч на рівненському «Авангарді» відбувався без глядачів. Проте кількадесят найпалкіших шанувальників таки підтримували «червоно-чорних», стоячи під дощем за вхідними воротами за межами стадіону. Після закінчення матчу гравці «Вереса» підійшли до цих вболівальників і зворушливо подякували їм аплодисментами.


Telegram Channel