Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Володимир-Волинський – український Лас-Вегас? (фото)  

Волинь-нова

Володимир-Волинський – український Лас-Вегас? (фото)  

Лише вчора в прикордонному місті на Волині «накрили» два підпільних казино

Учора слідчі Володимир-Волинського відділу поліції спільно з працівниками Управління захисту економіки у Волинській області припинили діяльність двох закладів незаконного грального бізнесу, які діяли в райцентрі під виглядом розповсюдження лотерей, повідомляє сектор комунікації поліції Волині.



Заклади незаконного грального бізнесу функціонували в нежитлових приміщеннях будинків на вулицях Ковельській і Князя Василька.



Заклади незаконного грального бізнесу функціонували в нежитлових приміщеннях будинків на вулицях Ковельській і Князя Василька. У рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального Кодексу України було проведено санкціоновані обшуки в обох виявлених закладах грального бізнесу. Під час слідчих дій вилучено комп’ютерну техніку, яку правоохоронці направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення комп’ютерно-технічної експертизи.


Поліція встановлює осіб, котрі можуть бути причетні до вчинення вказаного правопорушення.


Нагадаємо, що відповідно до статті 203-2 Кримінального кодексу України зайняття гральним бізнесом, зокрема, карається штрафом від 170 тис. грн. до 680 тис. грн. із конфіскацією грального обладнання.

Telegram Channel