Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

СІЛЬСЬКІ ГОЛОВИ ЗУСТРІЛИСЬ З ГОЛОВОЮ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

У минулі неділю та понеділок група, в складі якої 34 керівники сільських рад, а також кількох відділів держадміністрації Горохівського району, побувала в Києві...

У минулі неділю та понеділок група, в складі якої 34 керівники сільських рад, а також кількох відділів держадміністрації Горохівського району, побувала в Києві.
Першого дня учасники поїздки відвідали Києво-Печерську лавру, Михайлівський Золотоверхий собор, оглянули історико-архітектурні пам’ятки столиці. А наступного — зустрілися у Верховній Раді зі спікером українського парламенту Володимиром Литвином. Майже тригодинна ділова розмова з Головою Верховної Ради проходила і з участю голови Бюджетного комітету Верховної Ради Петра Порошенка, народного депутата України Катерини Ващук та заступника голови держадміністрації нашої області Галини Якимчук.
Зокрема, як розповів голова Горохівської районної ради Леонід Андрійчук, котрий очолював групу, йшлося про впровадження механізмів заохочення виконання сільськими радами місцевих бюджетів, дальший розвиток місцевого самоврядування, надання більших прав районним радам тощо.
Організувала ж поїздку своїх земляків до столиці та зустріч їх зі спікером парламенту Катерина Ващук.
Петро БОЯРЧУК.
Telegram Channel