Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Луцьк – брат, а Волноваха – сестра»

Волинь-нова

«Луцьк – брат, а Волноваха – сестра»

Разом ми родина в єдиній Україні!

У рамках співробітництва між Луцьком та Волновахою Донецької області діти з Донеччини уже третій рік зустрічатимуть Великодні свята в обласному центрі Волині. А 14 квітня до Луцька приїхала група у складі 49-ти дітей та 5-и дорослих із Донеччини, інформує офіційний сайт міської ради.




Зустрічати гостей на Луцький залізничний вокзал з хлібом та вишитими рушниками прийшли секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Григорій Пустовіт, депутати міської ради, педагоги загальноосвітніх навчальних закладів.



Ігор Поліщук привітав гостей зі Сходу на волинській землі та побажав їм гарного відпочинку.



Ігор Поліщук привітав гостей зі Сходу на волинській землі та побажав їм гарного відпочинку. За його словами, для них, підготовлена цікава програма перебування, яка дасть можливість ознайомитися з традиціями зустрічі Великодня у нашому краї, історичними надбаннями Волині. Педагоги, що супроводжують дітей з Волновахи, висловили слова вдячності міській владі та лучанам за гостинність.


Перебуватиме делегація з міста Волноваха у Луцьку до 18 квітня.


   У рамках канікул на Волині діти матимуть можливість поспілкуватися зі своїми однолітками з загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька,  оглянути Старе місто, Луцький замок, Луцький зоопарк, Жидичинський Свято-Миколаївський монастир та храм Волинської єпархії УПЦ Київського Патріархату у селі Зміїнець.


Також гості з Волновахи візьмуть участь у святкових Великодніх заходах, які проводитимуться у Луцьку.


Фото з офіційного сайту Луцької міської ради.

Telegram Channel