Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

На Волині біля церков на Великдень чергуватиме 500 поліцейських

В області для забезпечення охорони публічного порядку біля культових споруд на Великдень буде задіяно понад 500 співробітників поліції

 Також створені резерви з числа підпорядкованого особового складу і посилені слідчо-оперативні групи на випадок виникнення надзвичайних ситуацій і порушень публічного порядку.



Поліція Волині готова до виконання поставлених завдань щодо забезпечення охорони публічного порядку під час відзначення Великодніх свят



З метою забезпечення постійного моніторингу за станом оперативної обстановки в області під час проведення заходів у святкові дні цілодобово працюватиме оперативний штаб ГУНП в області.


Для забезпечення правопорядку та безпеки громадян у Пасхальну ніч біля культових споруд, де проходитимуть святкові богослужіння, нестимуть службу наряди поліції. Загалом для забезпечення охорони публічного порядку буде залучено понад 500 співробітників поліції.


Поліція Волині готова до виконання поставлених завдань щодо забезпечення охорони публічного порядку під час відзначення Великодніх свят і звертається до громадян з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства й не порушувати правопорядок. У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, або будь-яких інших підозрілих предметів чи осіб невідкладно повідомляти поліцію за номером телефону "102".

Telegram Channel