Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Кого привітали з Великоднем волинські високопосадовці?

Волинь-нова

Кого привітали з Великоднем волинські високопосадовці?

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Григорій Пустовіт взяли участь у святкових Богослужіннях, що відбувалися вчора у храмах міста з нагоди Світлого Христового Воскресіння

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Григорій Пустовіт взяли участь у всенічних Богослужіннях у Соборі Всіх Святих Землі Волинської та Свято-Троїцькому кафедральному соборі, повідомляється на сайті Луцької міської ради.




“У цей день ми маємо можливість багато переоцінити, зрозуміти, що добро перемагає зло", - зазначив Поліщук.



Також вони вітали з Христовим Воскресінням громади Римо-Католицької Церкви, Української Греко-Католицької Церкви, Волинського об’єднання церков Християн віри євангельської-п'ятидесятників, Волинського об’єднання церков Євангельських християн-баптистів, Духовного управління християнських церков “Царство боже” в Україні, Німецької Євангелічної – Лютеранської Церкви Христа Спасителя міста Луцька.



Звертаючись до вірян, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив, що сьогодні мільйони українців відзначають Воскресіння Христове. За його словами, це одне з найбільших свят для кожної віруючої людини. “У цей день ми маємо можливість багато переоцінити, зрозуміти, що добро перемагає зло. Сьогодні кожного з нас переповнює радість та віра у чудеса. Бажаю усім нам миру і злагоди, міцного здоров'я, добробуту у родинах, радості щодня”, - зазначив він.


 

Telegram Channel