Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині згоріла школа (відео)

Волинь-нова

На Рівненщині згоріла школа (відео)

Пожежа трапилася сьогодні вранці

Сьогодні, 17 квітня, о 09:05 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому, цегляному Навчально-виховному комплексі Слобідської ЗОШ І-ІІ ступенів, ДНЗ ясла-садок розміром 25х8 у селі Слобідка Острозького району по вулиці Велика Слобідка, 91, Головне управління ДСНС України у Рівненській області.



О 10:35 пожежа була локалізована, а о 13:00 повністю ліквідована. Загиблих та постраждалих на пожежі не має.



За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Острога. Прибувши на місце виклику вогнеборці провели розвідку та встановили, що пожежею охоплено значна площа даху школи. Тому додатково на місце пожежі прибуло чергове відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Нетішина Хмельницької області. Рятувальники оперативно подали на гасіння вогнегасячі засоби. О 10:35 пожежа була локалізована, а о 13:00 повністю ліквідована. Загиблих та постраждалих на пожежі не має.


До ліквідації пожежі було залучено три одиниці техніки Держслужби з надзвичайних ситуацій та 16 осіб особового складу рятувальників.


На місці події працювала слідчо-оперативна група правоохоронців та оперативна група співробітників Головного управління ДСНС України у Рівненській області на чолі із заступником начальника полковником служби цивільного захисту Олегом Панюком. Причина пожежі та розмір збитків наразі встановлюються.

Telegram Channel