Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У військовій частині під Києвом загинув військовий

Старший лейтенант, швидше за все, наклав на себе руки

У місті Васильків Київської області у військовій частині в результаті вогнепального поранення загинув військовослужбовець. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на Повітряне командування "Центр" у Фейсбуці.



Близько 17:00 у військовій частині Васильківського гарнізону під час виконання службових обов'язків у результаті вогнепального поранення загинув військовослужбовець.



"17 квітня близько 17:00 у військовій частині Васильківського гарнізону під час виконання службових обов'язків у результаті вогнепального поранення загинув військовослужбовець", - ідеться в повідомленні.


За наказом командира триває службове розслідування. На місці працює комісія у складі представників Національної поліції, військової прокуратури, військової служби правопорядку та офіцерів управління повітряного командування "Центр" ПС України.


Військовий прокурор Київського гарнізону Роман Грищенко в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив, що біля тіла військового знайшли передсмертну записку і квитанції з ломбарду.


За словами Грищенка, у старшого лейтенанта 1976 року народження були сімейні і матеріальні проблеми. Розглядають версію самогубства.


Нагадаємо, раніше у Волинській області під час бійки з товаришами по службі загинув військовослужбовець.


Минулого року небойові втрати ЗСУ перевищили бойові.

Telegram Channel