Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку дивитимуться творіння Вуді Аллена

Волинь-нова

У Луцьку дивитимуться творіння Вуді Аллена

«Lutsk Night Cinema» кличе провести ніч у компанії видатного режисера


Серед обраних організаторами кінострічок покажуть такі: «Сенсація», «Магія місячного сяйва», «До Рима з любов’ю», «Вікі Крістіна Барселона», «Опівночі в Парижі».



У суботу, 22 квітня, о 21:00 у приміщенні антикафе «Inner Space» відбудеться показ творінь режисера Вуді Аллена, повідомила координатор проекту Євгенія Ткаченко.


Серед обраних організаторами кінострічок покажуть такі: «Сенсація», «Магія місячного сяйва», «До Рима з любов’ю», «Вікі Крістіна Барселона», «Опівночі в Парижі». Такий вибір зумовлений побажаннями волонтерів проекту, а також глядачів (кінострічка «Опівночі в Парижі» зайняла вагоме місце у лютневому голосуванні). Орієнтовне завершення заходу припадає на шосту ранку.


Потрапити на кіноперегляд можна за умови заповнення реєстраційної анкети. Її слід шукати на офіційних сторінках проекту «Lutsk Night Cinema». Зареєструвавшись, учасники повинні не пізніше п’ятниці підтвердити свою присутність відповідним листом на електронку проекту. Кількість місць обмежена (їх лише 40).


Організатори нагадують, що проект насамперед є культурним та розвиваючим, тому алкогольні напої приносити та розпивати суворо заборонено. Натомість глядачі можуть взяти із собою щось перекусити, а також принести термоси із чаєм. Крім того, є правила, яких просять дотримуватися усіх присутніх організатори заходу. У випадку суворих порушень правил глядача можуть попросити піти.

Telegram Channel