Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

У ВБИВСТВІ ПІДОЗРЮЄТЬСЯ СИН

У післяобідню пору дочка, завітавши до свого батька, котрий мешкав в обласному центрі по вулиці Нечуя-Левицького, виявила його мертвим...

У післяобідню пору дочка, завітавши до свого батька, котрий мешкав в обласному центрі по вулиці Нечуя-Левицького, виявила його мертвим. Травми голови свідчили: цілком імовірно, що смерть могла бути наслідком чиїхось насильницьких дій. Зрозуміло, що відразу про це було повідомлено у Луцький міський відділ внутрішніх справ, звідки й прибула слідчо-оперативна група. До речі, згодом судово-медична експертиза, крім черепно-мозкової травми, виявила і численні переломи ребер. Усі ці ушкодження і стали причиною смерті 64-річного пенсіонера Петра Б.
У ході опитів родичів, сусідів, знайомих покійного було встановлено, що за життя він часто конфліктував зі своїм сином. Як правило, це траплялося після спільних застіль з горілкою. Стосовно батькових травм, то спочатку молодий чоловік пояснив, нібито хтось побив батька, а він вже його помив і поклав відпочивати. Мовляв, через деякий час знову заглянув до нього у кімнату, але той вже не подавав ознак життя.
Однак працівники міліції засумнівались у правдивості пояснень сина. У ході перевірки були встановлені неспростовні докази, що саме він жорстоко побив свого батька, який згодом вдома помер. За фактом “нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини”, порушено кримінальну справу. Підозрюваного у вчиненні цього тяжкого злочину взято під варту.
Telegram Channel