Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Шевченкові й собі кортить спробувати нову тактику

Ймовірно, її випробують у товариській зустрічі з Мальтою

Національна збірна України з футболу може спробувати нову ігрову схему у товариському поєдинку з Мальтою. Про це повідомив головний тренер збірної Андрій Шевченко, інформує Champion.



Найбільш яскравий приклад – гра в останніх матчах київського «Динамо».



«Схема з трьома захисниками в збірній України? Чому ні? Будь-яка система безпосередньо залежить від рівня виконавців. Найбільш яскравий приклад – гра в останніх матчах київського «Динамо». Ми бачимо, як діють Денис Гармаш і Андрій Ярмоленко, як по-новому розкрився Микола Морозюк, як змінилася гра опорних півзахисників», – зазначив він.


«У будь-якої команди повинен бути набір тактик, і нам би теж хотілося мати в своєму арсеналі кілька варіантів ведення гри. Будемо виходити з того, на яких футболістів ми зможемо розраховувати, в якому вони приїдуть стані. Спаринг з Мальтою? Дійсно, для того, щоб діяти за новою системою, її потрібно хоча б один раз награти», – додав Шевченко.


За словами наставника української збірної, в контрольному поєдинку з Мальтою можна щось спробувати.


«В контрольному поєдинку можна щось спробувати. Ми зобов'язані це зробити, якщо у нас будуть виконавці, які можуть діяти на таких позиціях. Раніше ж у нас такої можливості не було. Був один спаринг, з сербами, але він проходив в кінці року, і ми надали можливість проявити себе в цьому матчі всім гравцям, яких викликали на збір», – сказав Андрій Шевченко.

Telegram Channel