Курси НБУ $ 41.45 € 46.11

Посадовця візьмуть під варту?

Учора близько 11-ї години поблизу селища Люблинець, що у Ковельському районі, протестуючі частково обмежили рух автотранспорту в обох напрямках на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин

Олена ВОЛИНЕЦЬ


Близько 80 жителів міста залізничників безперервно ходили по пішохідному переходу. Як повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук» речник волинської поліції Віктор Гомоль, таким чином вони намагалися привернути увагу влади та громадськості до роботи Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».



Близько 80 жителів міста залізничників безперервно ходили по пішохідному переходу.



Організатором акції виступило товариство сприяння Збройним силам України «Цивільний корпус «АЗОВ Ковель». Охорону правопорядку та безпеку дорожнього руху здійснювали 8 співробітників Ковельського відділу поліції. Було організовано об’їзд ділянки дороги, де відбувалася протестна акція.


За повідомленням прес-служби прокуратури Волині, Ковельська місцева прокуратура отримала дозвіл суду на затримання директора Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзавод» з метою приводу до суду для вирішення питання про обрання йому запобіжного заходу. Прокурори наполягатимуть на взятті посадовця, який наразі перебуває в розшуку, під варту. 

Telegram Channel