Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Горохівчани – першопрохідці на Волині

Волинь-нова

Горохівчани – першопрохідці на Волині

Тут запрацював перший в області мобільний сервісний центр

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Уперше кабінет із надання необхідних документаційних послуг приїхав у Горохів напередодні Великодня. Місце у місті для своєї роботи вибрав одне з найзручніших – плац відразу біля Горохівського відділу ГУНП у Волинській області.



Два посвідчення водіїв подружжя горохівчан отримало менш, як за півгодини, переєрестрація автомобіля тривала близько 50 хвилин.



Перехожі не лише зацікавлено роздивлялися на компактний переїзний офіс. Були й перші задоволені, які скористалися його місією  (на світлині).  Зокрема, цього дня два адміністратори і фахівець мобільного офісного центру МВС Волинської області видали 9 посвідчень водіїв, переєстрували  два автомобілі і отримали запит на виготовлення довідки на несудимість.


Водночас із привітним і професійним обслуговуванням людям сподобався і час, упродовж якого здійснювалися послуги. Наприклад, два посвідчення водіїв подружжя горохівчан отримало менш, як за півгодини, переєрестрація автомобіля тривала близько 50 хвилин.


– З допомогою таких мобільних сервісних центрів МВС громадяни зможуть отримати необхідні послуги, не витрачаючи час на дорогу до найближчого стаціонарного центру. Ми готові завітати до кожного населеного пункту після отримання відповідного запиту від місцевої влади.  Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області vol.hsc.gov.ua, отримати консультацію - на офіційній Фейсбук-сторінці «Сервісні центри МВС у Волинській області https:// www.facebook.com/scvolyn/,  — розповідав керівник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.


 

Telegram Channel