Курси НБУ $ 41.45 € 46.11

МАРШ МЕНДЕЛЬСОНА: НАРЕЧЕНИЙ РОЗШУКУЄ І ЗАПРОШУЄ НА ВЕСІЛЛЯ СВОЇХ РЯТІВНИКІВ

Нині спостерігається осінній весільний бум...

Нині спостерігається осінній весільний бум. Одну з радісних процесій зафотографував для вікна рубрики наш фотокореспондент Микола Зінчук у Камені-Каширському. Щойно повінчалися у місцевому храмі Людмила Козік та Сергій Кисіль.
А ось його тезка Сергій Никонюк із села Новосілки Володимир-Волинського району стане на рушничок щастя наступної неділі. Весілля може стати по-особливому радісним. Про це йдеться у зворушливому листі, якого надіслала тітка Сергія Галина Монюк з Новосілок.
“Наша родина готується в ці дні до радісної і щасливої події — 26 вересня одружується племінник Сергій Никонюк з Новосілок, який нещодавно відзначив своє 20-ліття. Разом з тим нам аж страшно тепер подумати, що цих подій могло б ніколи не бути. І саме зараз, як ніколи, перед очима чітко і в усіх деталях постає картина трагедії, яка сталася навесні п’ять років тому.
15-літній Сергій, допомагаючи батькові-фермеру на оранці грунту, отримав тяжку травму. Батько, підхопивши нерухоме тіло сина, вибіг з поля на шлях в надії зупинити попутній транспорт. Якраз у той момент появився легковий автомобіль, що рухався з Нововолинська.
Батько запам’ятав, що був він червоного кольору і в ньому їхало подружжя, яке й доставило Сергія до Володимир-Волинської центральної районної лікарні. Дякуючи цим людям, життя хлопця було врятоване.
І тепер Сергій, його батьки і вся родина розшукують їх, щоб запросити на весілля як названих батьків. Дуже сподіваємося на радісну зустріч!”.
Telegram Channel