Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Нацбанк може очолити… голова передвиборного штабу Януковича?

Волинь-нова

Нацбанк може очолити… голова передвиборного штабу Януковича?

Йдеться про «вічно молодого і перспективного» Сергія Тігіпка

Сергій Тігіпко є однією з основних фігур, що розглядаються на посаду голови Національного банку України. Про це повідомляє DT.UA з посиланням на власне джерело, інформує УНІАН.



За словами джерела, останнім часом Тігіпко досить близький до президента Петра Порошенка і глибоко посвячений в комерційну діяльність останнього.



За словами джерела, останнім часом Тігіпко досить близький до президента Петра Порошенка і глибоко посвячений в комерційну діяльність останнього. Відомо, що Тігіпко залишив посаду голови АТ «Таскомбанк» і призначений на посаду голови наглядової ради.


«Рішенням загальних річних зборів акціонерів від 20.04.2017 року обрано новий склад наглядової ради АТ «Таскомбанк»: голова наглядової ради — Тігіпко Сергій Леонідович...», – йдеться в повідомленні прес-служби банку.


Нагадаємо, що Тігіпко вже був головою Нацбанку в 2002 – 2004 роках. Потім у 2004 році він очолював передвиборний штаб Віктора Януковича на виборах президента.


10 квітня голова Національного банку України Валерія Гонтарева оголосила про відхід зі своєї посади з 10 травня. За її словами, якщо Верховна Рада проголосує за її відставку раніше цього терміну, то вона готова залишити посаду раніше.

Telegram Channel