Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

ЩЕ ОДНЕ РЕЗОНАНСНЕ ВБИВСТВО В ЛУЦЬКУ

У Луцьку ще не вщухли розмови про вбивство з вогнепальної зброї продавця кіоску на вулиці Потебні, як знову “ЧП”...

У Луцьку ще не вщухли розмови про вбивство з вогнепальної зброї продавця кіоску на вулиці Потебні, як знову “ЧП”. Позавчора компанія молодих людей, яка збиралась готувати шашлики у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, виявила прикритий хмизом труп чоловіка.
Як нам стало відомо з інформації, отриманої у центрі зв’язків з громадськістю УМВС України в області, особа його вже встановлена. Це — 19-річний студент Луцького державного технічного університету Володимир Д. Про насильницьку смерть юнака свідчать ушкодження, виявлені на його тілі, зокрема, колото-різані рани на шиї і грудях. Як повідомив нам учора заступник начальника Луцького міськвідділу внутрішніх справ — начальник кримінальної міліції Олег Мандзюк, нині відпрацьовуються декілька версій цього тяжкого злочину. Є підстави стверджувати, що найближчим часом підозрюваний у вбивстві буде встановлений і затриманий.
До речі, минулої суботи у Камені-Каширському у власному будинку зі слідами механічної асфіксії (удушення) виявлено труп 38-річної мешканки міста Світлани К. Слідство встановлює особу, причетну до загибелі молодої жінки, і обставини злочину.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel