Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Скрипку розіграв кремлівський пранкер Вован

Брехун вдавав із себе Арсена Авакова

Українського музиканта Олега Скрипку розіграли російські пранкери. Артисту подзвонив громадянин Росії пранкер Вован і представився міністром МВС Арсеном Аваковим, пише ТСН.


 "Це інформаційна бомба, яка зараз розірвалася і вона розвивається за таким сценарієм, який був прорахований. Це було не інтерв'ю, це була розмова три місяці тому зі студентами абсолютно на іншу тему. Я перед вами вибачаюся і перепрошую перед усіма російськомовними людьми і людьми, які іншими мовами розмовляють, за себе і за тих, хто це все зробив, зрежисував. Я думаю, що завдання цих людей нас посварити і відвернути увагу від важливих проблем", - сказав Скрипка.



Артисту подзвонив громадянин Росії пранкер Вован і представився міністром МВС Арсеном Аваковим



Він додав, що отримав "мільйон дзвінків саме з Росії", де велика активність, через що посварились всі артисти між собою. Крім того, є хвиля активності "ботів", коли їхня кількість в три-чотири рази більша за реальних користувачів. "Я завжди розповідаю, і моя думка не змінилася, що завжди треба підтримувати українську мову", - повідомив Скрипка.


Скрипка переконаний, що розпалюванням скандалу займались професіонали.


Пранкер Вован є племінником помічника президента Росії Владислава Суркова.


Нагадаємо, користувачів Інтернету обурив вислів Олега Скрипки: "Люди, які не можуть вивчити українську, мають низький IQ, таким ставлять діагноз "дебілізм". Треба їх відокремити, тому що вони соціально небезпечні, треба створити гетто для них. І будемо допомагати їм, як допомагають людям з вадами, на волонтерських засадах будемо співати їм "Володимирський централ"", - зазначив Олег, додавши: "Якщо люди не володіють українською, вони мають повне право шукати роботу в інших краях.


 

Telegram Channel