Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Скандальний президент ПАРЄ зробив «сенсаційну» заяву

За словами Аграмунта, певні особи отримали доступ до його документації

Під час слухання ПАРЄ щодо поїздки президента Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунта та двох його колег до Сирії, він зробив "сенсаційну заяву".



"Особи зайшли в мій кабінет, але не щоб забрати гроші, а за документами. Мене це тривожить. Я поінформував про це поліцію Страсбурга".



Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко в Facebook, передає ТСН.


"Сьогодні з'ясувалося, що певні особи отримали доступ до моєї документації. Особи зайшли в мій кабінет, в мене там були гроші, вони зайшли в кабінет, але не щоб забрати гроші, а за документами. Мене це тривожить. Я поінформував про це поліцію Страсбурга", - процитувала слова Аграмунта Геращенко.


Своєю чергою, на запитання від консерваторів про те, якщо ним зманіпулювали, то чому він того ж дня не дав прес-реліз і не поінформував про свою поїздку Бюро ПАРЄ, Аграмунт відповів: "У Сирії немає телефону й інтернету, я не мав зв'язку, я отримав дуже пізно увечері вихід в інтернет".


Окрім того, Аргамунт заявив, що він "приїхав відстежувати ситуацію в Алеппо". Однак, за словами Геращенко, ці його слова – брехня.


"Але він агресивно звинувачує в усьому російські ЗМІ. Прикольно, що він не бачив участі пропагандистських російських ЗМІ в гібрідній війні проти України", - написала Геращенко.

Telegram Channel