Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ляшко під час допиту обзивав прокурорів «скотиняками»?

Волинь-нова

Ляшко під час допиту обзивав прокурорів «скотиняками»?

«Професійний політик» не добирав слів на адресу правоохоронців

Як відомо, сьогодні, 25 квітня, на допит до Національного антикорупційного бюро України був викликаний народний депутат України Олег Ляшко.



Проте, саме ці «професійні політики» подекуди демонструють надмірно розкішне життя на широку ногу — елітна нерухомість в престижних місцях, дорогі автівки та відпочинок в екзотичних країнах, недоступний їх виборцям.



Як зазначається в дописі у Facebook Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, «під час допиту сьогодні Олег Ляшко вів себе зухвало та зверхньо по відношенню до детективів та прокурорів, обзиваючи їх нецензурними словами. Деталі вказаного допиту будуть оприлюднені після завершення досудового розслідування».


Окрім того, САП зауважує: «також цей виклик на допит виявив ще один зовсім не партійний розподіл в українському політикумі: між успішними в спорті, бізнесі, мистецтві українцями, які добилися результатів своєю працею та «професійними політиками», які є депутатами чотирьох і більше скликань з доволі скромною заробітною платою.


Проте, саме ці «професійні політики» подекуди демонструють надмірно розкішне життя на широку ногу — елітна нерухомість в престижних місцях, дорогі автівки та відпочинок в екзотичних країнах, недоступний їх виборцям».

Telegram Channel