Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ПО-ЗВІРЯЧОМУ РОЗПРАВИЛИСЬ З РОВЕСНИКОМ

Таку жорстокість, з якою був убитий 19-річний Володимир Д., важко собі уявити...

Таку жорстокість, з якою був убитий 19-річний Володимир Д., важко собі уявити. Свою жертву за 500 доларів США 19-річний Юрій Ш. на очах товариша, 16-річного Віктора С., спочатку побив, а потім, коли потерпілий упав, безжалісно наніс йому смертельні удари ножем по всьому тілу. Бідолаха помер відразу і пролежав у хащах три дні.
17 вересня батьки 19-річного Володимира Д. звернулися у Луцький міськвідділ міліції із заявою про те, що їх син напередодні пішов вранці на навчання у вуз і не повернувся. Правоохоронці зареєстрували повідомлення і оголосили розшук юнака. Разом з тим, провели оперативні заходи по встановленню місця перебування зниклого. А вже через три дні близько післяобідньої пори в чергову частину міліції надійшло повідомлення, що в міському парку імені Лесі Українки у хащах виявили труп молодого чоловіка, який був прикиданий гілками.
Під час перевірки зв’язків потерпілого працівники карного розшуку затримали двох підозрюваних у вчиненні цього злочину. Як з’ясувалося у ході слідства, це — 19-річний Юрій — студент другого курсу одного з вузів Луцька і 16-річний Віктор — учень 11 класу загальноосвітньої школи. З їх слів, зранку, перед навчанням, вони заманили Володимира у парк і вчергове почали вимагати повернення боргу. Коли почули відмову, один з них став бити свого боржника. Затягнули бездиханне тіло у хащі і прикидали його хмизом. Після цього розійшлися по своїх учбових закладах. Щоправда, відібрали у небіжчика мобільний телефон, продали його відразу і гроші розділили порівну. Після затримання під тиском неспростовних доказів Юрій визнав свою вину.
Ірина СІНЧУК.
Telegram Channel