Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Біль Чорнобиля торкнувся і Любешівщини

Вчора минув 31 рік із дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Олена ВОЛИНЕЦЬ



Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації сказав: «Кажуть час лікує, але рани, завдані Чорнобилем не загоїлися, вони об’єднали всіх живих».



З цієї нагоди у Любешівській райдержадміністрації відбулася зустріч з учасниками ліквідації наслідків однієї з найжахливішої техногенної катастрофи. У ній взяли участь голова райдержадміністрації Олег Кух, заступник голови районної ради Ольга Кух, начальник управління соціального захисту Зінаїда Оласюк, перший заступник начальника Камінь-Каширського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області Світлана Корець, головний лікар ЦПМСД Наталія Ланевич, заступник головного лікаря з лікувальної роботи Андрій Гук.
Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації сказав: «Кажуть час лікує, але рани, завдані Чорнобилем не загоїлися, вони об’єднали всіх живих. Біль Чорнобиля торкнувся і Любешівщини. 67 жителів району брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Ви першими, шановні ліквідатори, прийняли на себе удар атомної трагедії і, ризикуючи власним здоров’ям, працювали в зоні радіаційного забруднення.
У ході зустрічі були обговорені актуальні проблеми і питання, які цікавлять чорнобильців. Зокрема, порушувалося питання щодо отримання ліків за рецептами по чорнобильській програмі та програмі «Доступні ліки», пільг та оздоровлення в санаторно-курортних закладах , про зміни, котрі відбуватимуться в галузі медицини та у виплаті пенсійних нарахувань.

Telegram Channel