Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Запальні дівчата» з Маневич не витримали «Екстріму» на «11 кварталі» (Відео)

Волинь-нова

«Запальні дівчата» з Маневич не витримали «Екстріму» на «11 кварталі» (Відео)

Команди юних пожежників-рятівників заслужили гучні оплески

Цими днями у Центрі творчості дітей та юнацтва селища Маневичі Волинської області відбувся другий зональний етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних-рятівників, інформує сайт У ДСНС України у Волинській області.


Участь у конкурсі узяли шість команд:  «Запальні дівчата» з селища Маневичі, «Вартові» з міста Каменя-Каширського, «11-ий квартал» з міста Ковеля, «Оберіг» з Любешівського району, «Fire gіrls» з селища Ратне та команда «Екстрім» зі Старовижівського району.



Тож на обласному етапі Фестивалю змагатися за звання найкращих будуть учасники «Екстріму» зі Старовижівського району та команда «11-ий квартал» з міста Ковеля.



Учасники усіх команд представили глядачам та журі домашнє завдання на тему «Безпека у житті – життя у безпеці». Школярі демонстрували художні, вокальні і танцювальні таланти, були надзвичайно артистичними, кмітливими і зібраними, а ще довели, що правила безпеки знають відмінно. У виступах конкурсантів йшлося про практично усі аспекти безпечного життя, а також були окреслені основні надзвичайні події, що можуть трапитися у повсякденному житті. Діти розповідали, як діяти в екстремальних ситуаціях, щоб допомогти собі та ближньому, а також пропагували здоровий спосіб життя. Зокрема, юні рятувальники не оминули увагою тему правильного поводження із вибухонебезпечними предметами та підозрілими знахідками як часів минулих війн, так і сучасності, у багатьох виступах звучала антивоєнна тематика. Також діти добре впоралися із завданням підготувати плакати соціальної реклами: оригінально та майстерно зобразили власне бачення усіх аспектів безпечного життя.



У запеклій боротьбі перемогли одразу дві команди, здобувши найвищу кількість балів від журі у загальному підсумку. Тож на обласному етапі Фестивалю змагатися за звання найкращих будуть учасники «Екстріму» зі Старовижівського району та команда «11-ий квартал» з міста Ковеля.


Усі конкурсанти були нагороджені грамотами та цінними подарунками, які забезпечили організатори свята.

Telegram Channel