Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зідан закликав голосувати проти подруги Путіна (Відео)

Волинь-нова

Зідан закликав голосувати проти подруги Путіна (Відео)

Але і не висловив підтримки Еммануелю Макрону

Екс-футболіст збірної Франції з футболу, а нині тренер мадридського «Реала» Зінедін Зідан закликав «по максимуму уникати ідей» партії «Національний фронт», лідер якої – Марін Ле Пен – претендує на посаду президента Франції.


Про це коуч заявив на прес-конференції після тренування «вершкових», повідомило агенство Reuters, інформує «Чемпіон».




Зінедін Зідан закликав «по максимуму уникати ідей» партії «Національний фронт», лідер якої – Марін Ле Пен – претендує на посаду президента Франції.



Водночас, «Huffington Post» повідомляє, що після своїх слів Зідан мовчки покинув зал.


Видання окремо уточнює, що наставник «Реала» не закликав французів голосувати і за Еммануеля Макрона, який також, як і Ле Пен, вийшов до другого туру президентських виборів у Франції.


Іспанська «Marca» пояснює, що мав на увазі Зідан, кажучи про те, що нинішня ситуація схожа на те, що відбувалося у 2002 році, передає інформаційне агентство RNS.


«Перемога Жан-Марі Ле Пена (батька Марін, – примітка) може мати серйозні наслідки для Франції, а партія «Національний фронт» не відповідає французьким цінностям», – говорив Зідан у 2002 році.


Зазначимо, що Марін Ле Пен захоплюється політикою й ідеологією президента Російської Федерації Владіміра Путіна та хоче знищити Євросоюз. Оглядачі звинувачують її в українофобії.


А на завершення – згадаймо, яким же Богом був на полі Зідан – https://www.youtube.com/watch?v=vOswzC0U1Sw :


Telegram Channel