Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЧЕСНИЙ ХРЕСТ: ПРАЗНИК І В СЕЛІ, І В ГАЗЕТІ

Так розпорядилася доля. 27 вересня — на свято Чесного Хреста — у моєму селі храмовий празник...

Так розпорядилася доля. 27 вересня — на свято Чесного Хреста — у моєму селі храмовий празник.
І саме в цей день щороку ми відзначаємо іменини нашої газети. Донедавна в логотипі значилось: видається з 27 вересня 1939 року. Моя душа у цей день роздвоюється. Не знаю, як її розділити. І, врешті, всю її віддаю газеті. Бо в ній — ви, дорогі мої і наші читачі. Я пишу не від свого імені. У цих словах — серцебиття моїх колег. Ми спішимо щодня в далекі і близькі дороги, не досипаємо ночей, щоб догодити вам вистражданим словом. Ми несемо важкий, але Чесний Хрест своєї журналістської праці.
65-і іменини «Волині» випали цього року на понеділок. Кажуть, це важкий день тижня. Неправда. Усі хороші справи починайте з понеділка. У людей нелінивих, одержимих поганих днів у житті не буває.
Шкода, лишень, що у понеділок не виходить «Волинь». Ювілейний, повноколірний номер ми подаруємо вам наступного четверга. Тоді ж в обласному ляльковому театрі о 16.00 відбудеться урочистість з нагоди 65-річчя з дня виходу першого номера нашої газети. А потім знову розпочнуться журналістські будні. Ми будемо писати для вас, бо то наш головний орієнтир.
Telegram Channel