Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Джошуа дає Кличку право на бій-реванш?

Волинь-нова

Джошуа дає Кличку право на бій-реванш?

Слово – за Володимиром

Бій-реванш між 27-річним британцем Ентоні Джошуа і 41-річним українцем Володимиром Кличком може відбутися в жовтні. Про це boxingscene.com заявив промоутер британця Едді Хірн, інформує інтернет-видання «Чемпіон».



Це був один із найкращих боїв в суперважкій вазі, який я бачив.



– Це був один із найкращих боїв в суперважкій вазі, який я бачив. Кличко, вочевидь, вимагатиме реванш. Ми не починатимемо переговори ні з ким з боксерів, поки не дізнаємось, що вирішив Володимир. Якщо фанати прагнуть побачити реванш, то ми зробимо це, –  сказав він, додавши: – Швидше за все, другий бій відбуватиметься в Кардіффі на Principality Stadium, якщо ми зупинимось у Великобританії. Можемо провести шоу і в іншій країні. Ентоні не проти поїхати до Німеччини, але він не буде готовий раніше жовтня.


До речі, зірковий голлівудський актор, екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценегер на  своїй сторінці в Twitter написав: «Один із найбільш захоплюючих боїв, які я коли-небудь бачив. Вітаю Ентоні Джошуа з перемогою над Володимиром Кличком в дивовижній битві. Сподіваюся на реванш».
Ми повідомляли, що в ніч на неділю британець Ентоні Джошуа переміг Володимира Кличка технічним нокаутом і захистив свій титул чемпіона за версією IBF в суперважкій вазі, а також завоював пояси WBA Super і IBO – https://www.youtube.com/watch?v=0pkE2lwzVRE :



Найцікавіші моменти бою – https://www.youtube.com/watch?v=MAx1xSjdHfU :


Telegram Channel